[Ekonomika a obchodná politika rozvojových krajín] - Vargová, Andrea
Recenzia na monografiu s názvom Ekonomika a obchodná politika rozvojových krajín. Autori sa pokúsili priniesť komplexný obraz o problémoch rozvojových karjín, ako je ekonomická zaostalosť a možnosti ekonomického rozvoja v teoretickej rovine, ale aj objasniť postavenie rozvojových krajín vo svetovom hospodárstve.