Zmeny v zákone o dani z príjmov po prijatí novely č. 333/2014 Z. z - Mezeiová, Viera
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Zmeny v zisťovaní základu dane, zmeny v uplatňovaní daňových odpisov. Názorné príklady.