Ochranná známka a jej ohodnocovanie - Havier, Jan, 1989-
Ochranná známka - vymedzenie pojmu. Značka verzus ochranná známka. Funkcie ochrannej známky. Princípy ohodnocovania ochranných známok - nákladový, porovnávací, výnosový. Metóda licenčnej analógie.