Zmeny v opatrení o účtovnej závierke podnikateľov a zákone o účtovníctve - Farkaš, Richard
Dňa 24. septembra 2014 bolo novelizované opatrenie MF SR č. 4455/2003-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek individuálnej účtovnej závierky a rozsahu údajov určených z individuálnej účtovnej závierky na zverejnenie pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v z. n. p. Zmeny sa týkajú najmä štruktúry súvahy a výkazu ziskov a strát (sú nové formuláre) a obsahu údajov v poznámkach. Nadobudli účinnosť 31. decembra 2014. To znamená, že majú vplyv už na účtovnú závierku k 31. decembru 2014.