Arabská koalícia zasahuje - Pressburg, Adrian Peter
Občianska vojna v Jemene. Letecká intervencia Saudskej Arábie so spojencami na zastavenie postupu povstalcov. Sociálny rozmer povstania šíitskych kmeňových zväzov. Konflikt šíitov proti sunnitom. Výzva prezidenta o zahraničnú pomoc. Regionálne súvislosti.