Zmeny v postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v podvojnom účtovníctve - Gášpárová, Eva
Opatrenie Ministerstva financií SR č. MF/23635/2014-74, ktorým sa mení a dopĺňa opatrenie Ministerstva financií SR č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v z. n. p. ustanovilo zmeny, ktoré nadobudli účinnosť dvoma dátumami.