Súpera nemusíte roztrhať - Garaj, Patrik
Podrobné informácie o knihe profesora sociológie a histórie Richarda Senneta: Together - the rituals, pleasures and politics of cooperation. Autor hovorí o kooperácii v konkurenčnom prostredí, o hľadaní ciest spolužitia a spolupráce, o komunikácii, o nekooperatívnom ja (vorkoholik), prináša typológiu možných foriem spolupráce.