Cloud sa už stáva prvou voľbou - Andacký, Jozef
Využitie cloud computingu vo firmách na Slovensku. Využitie cloudu vo verejnej správe v Skalici. Uplatnenie nielen v nových firmách, ale aj v podnikoch s dlhodobým využívaním IKT. Trh sa otvára. Niekoľko vrstiev cloudu (PaaS, IaaS, SaaS). Výber správneho poskytovateľa. Obchod s dôverou.