Model faktorov determinujúcich krátkodobú zadlženosť slovenských MSP - Kalusová, Lenka, 1987-
Analýza vplyvu vybraných faktorov na krátkodobú zadlženosť slovenských malých a stredných podnikov. Sledované boli – faktory podniku a faktory makroprostredia. Výsledky výskumu potvrdzujú významnosť faktorov makroprostredia pri možnostiach formovania krátkodobej zadlženosti malých a stredných podnikov na Slovensku.