Zatrieďovanie vybraných výdavkov prostredníctvom klasifikácie SK COFOG v obciach - Sýkora, Jozef
Definovanie novej štatistickej klasifikácie výdavkov, ktorá je prispôsobená podmienkam obcí. Vybrané príklady definované vyhláškou Štatistického úradu Slovenskej republiky č. 257/2014 Z.z., ktoru sa vydáva štatistická klasifikácia výdavkov verejnej správy (SK COFOG).