Jak nás změna jména málem vyhnala z trhu práce - Bursová, Iva
Budovanie značky po premenovaní leteckej spoločnosti v Prahe. Ako si poradiť a obnoviť značku zamestnávateľa, keď sa odrazu staneme neznámymi.