Zaměstnanci - spolutvůrci značky zaměstnavatele - Puff, Pavel
Značka zamestnávateľa je dynamický prvok, ktorý musí trvale odrážať realitu konkrétneho biznisu. Musí byť uveriteľná a zrozumiteľná a do jej tvorby je dôležité zapojiť zamestnancov.