Nové datacentrá vábia klientov. A nielen veľké firmy - Andacký, Jozef
Dátové centrá spoločnosti Apple v Európe. Fungovanie dátových centier aj na Slovensku. Ponuka doplnkových služieb. Klienti dátových centier. Orientačný prehľad komerčných dátových centier v SR.