Kvalitnejšie produkty zabezpečí špecializované pracovisko
Na Slovensku sa aktuálne realizuje projekt podporujúci potravinársky výskum na špičkovej úrovni - Výskumné centrum AgroBioTech. Na jeho vzniku sa podieľa Slovenská poľnohospodárska univerzita spolu s ďalšími dvoma partnermi.