Nové Rozhodcovské pravidlá Medzinárodného arbitrážneho súdu ICC (výhody a špeifiká) - Chovancová, Katarína
Vznik a úlohy Medzinárodného arbitrážneho/rozhodcovského súdu v Paríži. Jeho postavenie. Začatie arbitráže. rozhodnutia o námietkach. Reflexia na požiadavky medzinárodnej arbitrážnej praxe.