Vplyv úniového práva na medzinárodný rámec právnej úpravy zodpovednostných vzťahov jadrového práva - Novotná, Marianna
Zodpovednostné režimy jadrového práva. Historické koreňe právneho režimu zodpovednosti za jadrovú škodu. Participácia Európskej únie v oblasti zodpovednostných vzťahov jadrového práva.