Kamenné obchody kontra online nákupy? Oboje funguje spolu v symbióze
Online nákupy sú už samozrejmosťou, avšak mnohí zákazníci si radšej najprv preveria tovar v kamennom obchode, alebo naopak. Zistia na internete ponuku, potom sa idú presvedčiť do kamenného obchodu o kvalite tovaru, prípadne si ho vyskúšajú. Potom objednávajú online, ak je tovar lacnejší.