Proč nebrat sázky na neúspěch QE v Evropě? - Plojhar, Miroslav
V boji proti deflácii odštartovala Európska centrálna banka (ECB) kvantitatívne uvoľňovanie (QE). Súčasná situácia na trhu a v hospodárstve. Úrokové sadzby ECB a dolarové sadzby. Linearizácia a úrokové náklady.