Reverzní hypotéka na obzoru. Jsme na ni v ČR připraveni? - Střecha, Martin
Reverzná hypotéka a jej poskytovanie v ČR, ako neúčelový hypotekárny úver, ktorý spotrebiteľ čerpá formou jednorázovej výplaty. Demografické starnutie obyvateľstva vo vyspelých krajinách a inovácie vo financovaní. Eliminácia rizík a tvorba legislatívy.