Predikovanie finančného úpadku podniku s využitím vybraných stromových štruktúr - Cút, Stanislav
Porovnanie silných a slabých stránok a predikčnej schopnosti vybranej skupiny nástrojov hĺbkovej analýzy údajov z kategórie stromových štruktúr. Predikcia finančného úpadku v horizonte jedného roka je realizovaná na vybranej skupine prevažne malých a stredných podnikov pôsobiacich v podmienkach Slovenskej republiky a to na základe historických informácií z účtovných výkazov za účtovné obdobia rokov 2011 a 2012.