Studie: Finance by měly odpovídat za řízení výkonnosti - Přikryl, Jan
Dvanásť zásad prvotriedneho systému riadenia výkonnosti. Integrovaný manažérsky reporting. Užívateľsky prívetivé riadiace panely. Analýza podniku v reálnom čase. Financie ako tvorca pridanej hodnoty. Cieľ systému riadenia výkonnosti - vytvárať Business intelligence.