Jak řídit firmu v insolvenci - Kejhová, Hana
Faktory, ktoré spôsobujú insolventnosť podniku. Na scénu nastupuje krízový manažér. Insolvenčné návrhy sporné aj odôvodnené. Úpadok firiem, konkurzy, alebo reorganizácia. Chyby na strane vlastníka. Vymáhateľnosť práva v praxi. Insolvenčné riadenie.