Legalizácia príjmov z trestnej činnosti v Slovenskej republike - Fabianová, Jana
Legalizácia príjmov z trestnej činnosti v SR. Prezentácia legislatívnych opatrení SR proti legalizácii takýchto príjmov, najčastejšie formy legalizácie a výsledky činnosti Finančnej spravodajskej jednotky, do ktorej pôsobnosti spracovanie informácií o tejto závažnej trestnej činnosti spadá.