Analýza daňovo-odvodového zaťaženia vybraných subjektov v Slovenskej republike - Paliderová, Martina
Daňové bremeno predstavuje vo všeobecnosti súhrn všetkých vybraných daní od daňových subjektov. Zaťaženie práce v medzinárodnom porovnávaní a priemerné daňové zaťaženie. Štatistika OECD a daňový klin.