Slovak V4 presidency priorities, goals and key achievements in energy - Šalamonová, Alena
Regionálny prístup Slovenska v prezidentskej pozícii s rešpektom k národným vlastnostiam. Kompletizácia vnútorného energetického trhu. Rámec pre klimatickú a energetickú politiku po r. 2020. Regionálne rozmery bezpečnosti plynovej bezpečnosti. Význam infraštruktúrneho rozvoja. Budúci energetický mix vo V4. Piliere energetickej únie.