Postavenie účtovníka a regulácia profesie účtovníka na Slovensku: vývoj, súčasný stav, perspektívy - Maděra, František
Poukázanie na pálčivé otázky profesie účtovníka, problémy nedocenenia profesie účtovníka v systéme slobodných povolaní. Skúsenosti malej účtovnej firmy, ktorá vyvíja na Slovensku aktivity v oblasti osvety, vzdelávania a výkonu poradenských, účtovných a audítorských služieb od roku 1990. Ako naštartovať pozitívne zmeny vnímania účtovníkov a ich služieb.