Overview of the road network management system - Mikolaj, Ján
Stav ciest, posúdenie slabej pešej dopravy a hodnotenie štruktúry chodníkov. Výver MR & R (Maintenance repair & rehabilitation - údržba a oprava) metódy. RNMS (Road Network Management System) ako rozhokdovací nástroj analýzy. Prioritný a optimalizačný program opatrení.