Rozvoj osobnosti pomocou neurolingvistického programovania - Kováčová, Jaroslava
Pohľad na neurolingvistické programovanie (NLP), ako jednu z najčastejšie využívaných metód rozvoja duševného a duchovného potenciálu človeka. Metóda NLP učí hľadať a nájsť korene svojich problémov a pretvárať ich na nový, kvalitnejší život, napríklad naprogramovať si vlastnú budúcnosť.