Právo na prerokovanie vecí v prítomnosti účastníka konania (niekoľko úvah) - Magurová, Hana, 1986-
Prerokovanie v prítomnosti účastníka konania, odročenie pojednávania, dôležitý dôvod, zdravotný stav účastníka konania.