Úlohy obcí v sociálnej oblasti na Slovensku v 50. a 60. rokoch XX. storočia - Konečný, Stanislav
Štúdia poskytuje prehľad o úlohe obcí v sociálnej oblasti od začiatku komunistického režimu (1945) až do polovice 60. rokov