Bez výskumu a vývoja to nepôjde - Jesný, Martin
Zvyšovanie nárokov na fungovanie, efektívnosť a technologické vybavenie automobilov. Zlepšovanie inovačnej schopnosti automobiliek v SR ako podmienka ich konkrencieschopnosti. Zlepšovanie a vývoj procesov vo výrobe. Slovenská veda a výskum a riešenie problémov z praxe.