Děti, penze a pojistné - Vostatek, Jaroslav
Pojem detská penzia, neznamená peniaze pre deti, ale "za deti". Detská penzia predstavuje rozumný sociálno-politický projekt poskytovania starobného dôchodku rodičom s troma a viacerými deťmi. Sociálne modely a koncepcia rodinných politík.