Organizační kultura - významný faktor prosperity organizací zdravotní a sociální sféry - Molek, Jan
Úloha manažmentu a rozhodujúce faktory úspešného riadenia sociálnej sféry a zdravotníctva. Podstata organizačnej kultúry a jej význam v živote organizácie. Špecifické spôsoby správania a postoje členov, vplývajúce na všetky činnosti a procesy v organizácii.