Branding 2015 základná otázka znie: čo ste ochotní obetovať - Bleyová, Dagmar
Ako rozširovať dobré meno značky. Spoločensky zodpovedné značky a podpora zdravého štýlu. Redukcia trhových príležitostí a marketingová komunikácia. Brandingové trendy a brendingová aktivita.