Nové trendy v marketingovej komunikácii a ich využívanie v akvaparkoch na Slovensku - Marčeková, Radka
Podstata marketingovej komunikácie. Nástroje marketingovej komunikácie podľa vybraných autorov. Uplatňovanie nových trendov v marketingovej komunikácii vybraných akvaparkov v SR z hľadiska ponuky a dopytu - výsledky prieskumu.