Klasifikácia mobilných aplikácií v cestovnom ruchu - Žitný, Rastislav
Možnosti využívania mobilných aplikácií v cestovnom ruchu. Operačné systémy a mobilné technológie. Klasifikácia mobilných aplikácií v cestovnom ruchu. Využitie mobilných aplikácií v cestovnom ruchu. Prístup k mobilným aplikáciám v cestovnom ruchu z pohľadu používateľa.