Nebezpečná silná stránka - EGO - Kazičková, Martina
Vysoké nároky dnešnej spoločnosti a dosahovanie úspechov v práci. Trvalé profesionálne nasadenie a silné ego jedinca. Konkurenčný tlak v manažmente. Päť signálov narušeného ega a päť účinných protiopatrení.