HR manažér - kľúč k riešeniu konfliktu v multikultúrnom tíme - Gáboríková, Eva
Pracovné konflikty v multikultúrnom prostredí. Úlohy HR manažéra a pochopenie kultúrnych odlišností. HR manažér, ktorý pozná zamestnancov, podmienky spoločnosti a jej kultúru dokáže zabrániť hromadnej kolízii.