Vplyv životného cyklu na kooperatívny manažment a marketing v cieľových miestach cestovného ruchu - Gajdošík, Tomáš
Životný cyklus a vzťahy zainteresovaných subjektov v cieľovom mieste. Kritériá zhlukovania a ich charakteristické znaky pre fázy životného cyklu cieľového miesta. Vybrané kvantitatívne charakteristiky sieťovej analýzy. Životný cyklus cieľových miest na Slovensku. Intenzita kooperácie zainteresovaných subjektov v cieľových miestach. Kvantitatívne charakteristiky kooperácie v cieľových miestach v SR.