Zredukujte Bounce Rate na minimum - Kalašová, Jana
Pojem Bounce Rate je jeden z najdôležitejších ukazovateľov úspešnosti online reklamných kampaní a úrovne optimalizácie cieľových stránok (Landing pages). Vyjadruje percentuálny pomer medzi počtom návštevníkov, ktorí ihneď po načítaní stránok web opustili, s celkovým počtom návštev.