Multikultúrna abeceda HR manažéra - Gáboríková, Eva
Téma multikultúrnej komunikácie a multikultúrnosť v spoločnosti ako jeden z kľúčových elementov korporatívnej kultúry. Multikultúrny prístup a praktické kroky, ktoré môžeme v spoločnosti a medzi zamestnancami realizovať.