Číňania berú Prahu útokom - Blažej, Ján
Praha magnetom čínskych tursitov vďaka čínskemu filmu nakrúcanému v Prahe. Filmová turistika rozšírená aj v USA, na Novom Zélande a vo Veľkej Británii. Praha - vyhľadávané miesto pre nakrúcanie. Filmy ako výborný propagátor krajiny. Finančná podpora zo Štátneho fondu kinematografie. Spolupráca Czech Film Commission a Czech Tourism. Ako je to na Slovensku.