Vývoj a hodnotenie zadlženosti slovenských podnikov - Lajoš, Branislav
Popis vývoja kapitálovej štruktúry slovenských podnikov na základe údajov získaných zo Slovak Credit Bureau, ich následného grafického spracovania, ďalších výpočtov. Zhodnotenie schopnosti podniku splácať nákladové úroky vzhľadom na výsledky hospodárenia, ktoré sú hlavným zdrojom platenia nákladových úrokov cudzieho kapitálu. Popis je vykonaný za sledované obdobie rokov 2002 až 2013. Hodnotenie vývoja celkovej zadlženosti a úrokového krytia.