Kapitálová unie: dobrá zpráva pro kapitálový trh? - Michalíková, Jana
Návrh na vytvorenie Únie kapitálových trhov, predložený Európskou komisiou, ktorého cieľom je rozhýbať európsku ekonomiku prostredníctvom kapitálového trhu. Prístup k finančným zdrojom pre firmy a podnikateľov a diverzifikácia zdrojov financovania.