ČBA: Hlavním zdrojem růstu by v letošním roce měla být domácí poptávka - Zamrazilová, Eva
Aktuálna makroekonomická prognóza Českej bankovej asociácie (ČBA) a makroekonomické prostredie v roku 2016. Výhľad pre európsku ekonomiku. Neistoty a riziká.