Špecifické spôsoby financovania malých a stredných podnikov v súčasnosti - Strižencová, Michaela
Zdroje financovania podnikov. Prehľad najdôležitejších zdrojov financovania podnikov - cudzích a vlastných. Výber správneho modelu financovanie. Špecifické metódy financovania podnikov. Bootstrapping, business angel, crowdfunding.