Modelovanie spotrebiteľského správania v spotrebe mäsa na Slovensku - Prokeinová, Renáta
Vzory a zmeny v preferenciách v spotrebe mäsa na Slovensku. Aplikácia modelu AIDS pre výpočet cenových a príjmových elasticít – ako najvhodnejšieho nástroja pre modelovanie spotrebiteľského správania.