ETF versus klasické fondy - Kmeťko, Miroslav, 1969-
ETP nástroje si získavajú stále väčšiu popularitu medzi investormi. Je to aj dôsledkom toho, že majú nízko nastavené poplatky za správu a tiež aj vďaka tomu, že znamenajú širokú diverzifikáciu aktív nákupom resp. predajom konkrétnych fondov. ETF – Exchange traded funds, ETP – exhange traded products. Rozdiely medzi fondami podielového investovania a ETF. Prečo sa ETP stávajú také populárne.