Spojování lepenkových obalů lepením - Vítek, Miloslav
Lepiace pásky ako pomocné obalové prostriedky. Klasické papierové lepiace pásky reaktivované vodou. Výroba lepiacich pások. Vlastnosti lepiacich pások aktivovaných vodou. Aplikácia klasických lepiacich pások. Zariadenia na aplikáciu klasických lepiacich pások. Výrobcovia vodou aktivovaných lepiacich pások. Lepiace pásky s nánosom termoplastov.