Cross-cultural research and the challenges of globalisation - Némethová, Ildikó, 1974-
Teoretické a metodologické výsledky v oblasti interkultúrneho výskumu. Rôzne typy správania v kultúrach. Psychologické aspekty rozdielov. Interkultúrny výskum a interkultúrna komunikácia.